Tennis Set SportX SportX Pareri

Tennis Set SportX SportX Pareri Forum - Pret Redus

click pentru mai multe poze
Tennis Set SportX SportX
Categorie: Top-Shop » Home&garden
Cod Produs: 1000054789

Puteti folosi codul produsului pentru a afla mai multe informatii despre Tennis Set SportX SportX, dar si detalii cu privire la pretul produsului sau reducerea care este in vigoare in acest moment. Tineti cont, ca frecvent, apar reduceri noi, motiv pentru care este posibil ca uneori pretul prezentat aici, sa fie putin diferit, pentru o scurta perioada de timp pana se updateaza ofertele in sistem. De exemplu, Tennis Set SportX SportX, saptamana trecuta costa 49.0 lei. Vezi cel mai mic pret la care se vinde azi.

Detalii despre Tennis Set SportX SportX

SportX Tennis Set este perfect pentru un joc recreativ in aer liber. Doua rachete colorate – una in portocaliu, una in galben – permit diferentierea partenerilor. Fiecare racheta are inaltimea de 53 cm, este usoara, cu o zona de lovire de 29 x 22 cm pentru usurinta jocului. Setul include o minge de tenis galbena si este depozitat intr-o husa draguta pentru a putea fi transportat cu usurinta.

Pareri despre Tennis Set SportX SportX:

Daca ati cumparat deja sau daca ati avut ocazia sa folositi Tennis Set SportX SportX, asteptam parerea voastra in sectiunea comentarii, si de ce nu, acordati o nota produsului folosind sistemul de rating de mai jos. Ar fi foarte util sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  • cum este Tennis Set SportX SportX “in realitate” fata de cum este prezentat pe internet sau in reclamele de la TV?
  • ce parere aveti despre raportul calitate/pret al acestui produs? Merita achizitionat? Aveti in minte vreo alternativa mai ieftina?
  • va puteti da cu parere in ceea ce priveste fiabilitatea sa?
  • eu am gasit Tennis Set SportX SportX  la Top-shop. Voi de unde l-ati achizitionat? Ce parere aveti despre magazinul respectiv?

Nu uitati ca parerile voastre sunt de un real ajutor celor care vor sa achizitioneze acest produs si cauta informatii despre el. Daca vreti sa ajutati, incercati sa fiti cat mai clari si bineinteles sa punctati atat chestiile negative cat si pe cele pozitive pe care le-ati intalnit.