Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse Pareri

Slim'n Lift Caresse Slim 'N Lift Caresse Pareri Forum - Pret Redus

click pentru mai multe poze
Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse
Categorie: Top-Shop » Home&garden
Cod Produs: 99-1000032135

Puteti folosi codul produsului pentru a afla mai multe informatii despre Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse, dar si detalii cu privire la pretul produsului sau reducerea care este in vigoare in acest moment. Tineti cont, ca frecvent, apar reduceri noi, motiv pentru care este posibil ca uneori pretul prezentat aici, sa fie putin diferit, pentru o scurta perioada de timp pana se updateaza ofertele in sistem. De exemplu, Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse, saptamana trecuta costa 99.0 lei. Vezi cel mai mic pret la care se vinde azi.

Detalii despre Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse

Avantaje:

– pantaloni scurti de slabit cu zona secreta de ridicare a posteriorului

subtiaza coapsele, acopera burtica si ridica fesele

– foarte confortabili si respirabili si pot fi purtati sub haine sau ca parte din tinuta

– realizati cu o mare finete dintr-un material usor si un design feminin

 

Culori: bej,negru

Dimensiuni: S, M, L, XL, XXL

Pareri despre Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse:

Daca ati cumparat deja sau daca ati avut ocazia sa folositi Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse, asteptam parerea voastra in sectiunea comentarii, si de ce nu, acordati o nota produsului folosind sistemul de rating de mai jos. Ar fi foarte util sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  • cum este Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse “in realitate” fata de cum este prezentat pe internet sau in reclamele de la TV?
  • ce parere aveti despre raportul calitate/pret al acestui produs? Merita achizitionat? Aveti in minte vreo alternativa mai ieftina?
  • va puteti da cu parere in ceea ce priveste fiabilitatea sa?
  • eu am gasit Slim’n Lift Caresse Slim ‘N Lift Caresse  la Top-shop. Voi de unde l-ati achizitionat? Ce parere aveti despre magazinul respectiv?

Nu uitati ca parerile voastre sunt de un real ajutor celor care vor sa achizitioneze acest produs si cauta informatii despre el. Daca vreti sa ajutati, incercati sa fiti cat mai clari si bineinteles sa punctati atat chestiile negative cat si pe cele pozitive pe care le-ati intalnit.