Sleepline Highlander 250 Mummy Pareri

Sleepline Highlander 250 Mummy Pareri Forum - Pret Redus

click pentru mai multe poze
Sleepline Highlander 250 Mummy
Categorie: Top-Shop » Home&garden
Cod Produs: 1000055397

Puteti folosi codul produsului pentru a afla mai multe informatii despre Sleepline Highlander 250 Mummy, dar si detalii cu privire la pretul produsului sau reducerea care este in vigoare in acest moment. Tineti cont, ca frecvent, apar reduceri noi, motiv pentru care este posibil ca uneori pretul prezentat aici, sa fie putin diferit, pentru o scurta perioada de timp pana se updateaza ofertele in sistem. De exemplu, Sleepline Highlander 250 Mummy, saptamana trecuta costa 129.0 lei. Vezi cel mai mic pret la care se vinde azi.

Detalii despre Sleepline Highlander 250 Mummy

Highlander Sleepline 250 Mummy este proiectat cu o zona mai lata la cap/trunchi si mai ingust la picioare pentru a oferi o mai buna retentie a caldurii si comoditate mai mare. Fermoarul cu 2 sensuri pe intreaga lungime faciliteaza intrarea si iesirea din sac si va permite sa ajutati temperatura din interior in noptile mai calduroase. Filtrul pe intreaga lungime a sacului pastreaza izolatia in loc si distribuie umplutura in mod uniform peste tot. Sacul se compacteaza pana la o dimensiune minuscula si o greutate mica. Temperatura a limitei de confort 8°C, limita inferioara 5°C.

Pareri despre Sleepline Highlander 250 Mummy:

Daca ati cumparat deja sau daca ati avut ocazia sa folositi Sleepline Highlander 250 Mummy, asteptam parerea voastra in sectiunea comentarii, si de ce nu, acordati o nota produsului folosind sistemul de rating de mai jos. Ar fi foarte util sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  • cum este Sleepline Highlander 250 Mummy “in realitate” fata de cum este prezentat pe internet sau in reclamele de la TV?
  • ce parere aveti despre raportul calitate/pret al acestui produs? Merita achizitionat? Aveti in minte vreo alternativa mai ieftina?
  • va puteti da cu parere in ceea ce priveste fiabilitatea sa?
  • eu am gasit Sleepline Highlander 250 Mummy  la Top-shop. Voi de unde l-ati achizitionat? Ce parere aveti despre magazinul respectiv?

Nu uitati ca parerile voastre sunt de un real ajutor celor care vor sa achizitioneze acest produs si cauta informatii despre el. Daca vreti sa ajutati, incercati sa fiti cat mai clari si bineinteles sa punctati atat chestiile negative cat si pe cele pozitive pe care le-ati intalnit.