Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire Pareri

Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire Pareri Forum - Pret Redus

click pentru mai multe poze
Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire
Categorie: Top-Shop » Home&garden
Cod Produs: 1000069095

Puteti folosi codul produsului pentru a afla mai multe informatii despre Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire, dar si detalii cu privire la pretul produsului sau reducerea care este in vigoare in acest moment. Tineti cont, ca frecvent, apar reduceri noi, motiv pentru care este posibil ca uneori pretul prezentat aici, sa fie putin diferit, pentru o scurta perioada de timp pana se updateaza ofertele in sistem. De exemplu, Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire, saptamana trecuta costa 649.0 lei. Vezi cel mai mic pret la care se vinde azi.

Detalii despre Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire

Caracteristici si avantaje produs:

Cu un rezervor de ap? de 10L ?i un flux de aer de 600m3/or?, este u?or de utilizat. Este controlat prin telecomand?, are ro?i cu sistem de blocare ?i func?ie de filtru de aer. Are un rezervor pentru ghea?? ?i trei viteze de ventilare. Putere de înc?lzire 2000W.

Avantaje:

  • Tripla functie: racire, incalzire si umidificator
  • Mobil
  • Controlat cu telecomanda
  • filtru de aer
  • nu necesita instalare

Pareri despre Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire:

Daca ati cumparat deja sau daca ati avut ocazia sa folositi Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire, asteptam parerea voastra in sectiunea comentarii, si de ce nu, acordati o nota produsului folosind sistemul de rating de mai jos. Ar fi foarte util sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  • cum este Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire “in realitate” fata de cum este prezentat pe internet sau in reclamele de la TV?
  • ce parere aveti despre raportul calitate/pret al acestui produs? Merita achizitionat? Aveti in minte vreo alternativa mai ieftina?
  • va puteti da cu parere in ceea ce priveste fiabilitatea sa?
  • eu am gasit Racitor 3in1 cu umidificator si incalzire  la Top-shop. Voi de unde l-ati achizitionat? Ce parere aveti despre magazinul respectiv?

Nu uitati ca parerile voastre sunt de un real ajutor celor care vor sa achizitioneze acest produs si cauta informatii despre el. Daca vreti sa ajutati, incercati sa fiti cat mai clari si bineinteles sa punctati atat chestiile negative cat si pe cele pozitive pe care le-ati intalnit.