Bete Mers Nordic Spokey Cube Pareri

Bete Mers Nordic Spokey Cube Pareri Forum - Pret Redus

click pentru mai multe poze
Bete Mers Nordic Spokey Cube
Categorie: Top-Shop » Home&garden
Cod Produs: 1000057870

Puteti folosi codul produsului pentru a afla mai multe informatii despre Bete Mers Nordic Spokey Cube, dar si detalii cu privire la pretul produsului sau reducerea care este in vigoare in acest moment. Tineti cont, ca frecvent, apar reduceri noi, motiv pentru care este posibil ca uneori pretul prezentat aici, sa fie putin diferit, pentru o scurta perioada de timp pana se updateaza ofertele in sistem. De exemplu, Bete Mers Nordic Spokey Cube, saptamana trecuta costa 129.0 lei. Vezi cel mai mic pret la care se vinde azi.

Detalii despre Bete Mers Nordic Spokey Cube

Betele pentru Nordic Walking Spokey sunt doua bete concepute pentru a lucra partea superioara a corpului in timp ce mergi. Asemeni ski-ului cross pe teren variat, betele sunt folosite de catre brate pentru a contracara fiecare pas pe care il faci.

CARACTERISTICI SPECIALE

  • Sistem anti soc – absoarbe socurile si protejeaza incheieturile de supraincarcare
  • Reglarea lungimii – posibilitatea de reglare iti permite sa ajustezi batul la inaltimea ta si sa il folosesti pe diferite tipuri de teren.
  • Maner confortabil – fabricat din pluta pentru o buna drenare a umezelii.

 UTILIZARE

Accesoriu pe durata drumetiilor si plimbarilor in aer liber.

Pareri despre Bete Mers Nordic Spokey Cube:

Daca ati cumparat deja sau daca ati avut ocazia sa folositi Bete Mers Nordic Spokey Cube, asteptam parerea voastra in sectiunea comentarii, si de ce nu, acordati o nota produsului folosind sistemul de rating de mai jos. Ar fi foarte util sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

  • cum este Bete Mers Nordic Spokey Cube “in realitate” fata de cum este prezentat pe internet sau in reclamele de la TV?
  • ce parere aveti despre raportul calitate/pret al acestui produs? Merita achizitionat? Aveti in minte vreo alternativa mai ieftina?
  • va puteti da cu parere in ceea ce priveste fiabilitatea sa?
  • eu am gasit Bete Mers Nordic Spokey Cube  la Top-shop. Voi de unde l-ati achizitionat? Ce parere aveti despre magazinul respectiv?

Nu uitati ca parerile voastre sunt de un real ajutor celor care vor sa achizitioneze acest produs si cauta informatii despre el. Daca vreti sa ajutati, incercati sa fiti cat mai clari si bineinteles sa punctati atat chestiile negative cat si pe cele pozitive pe care le-ati intalnit.